Új hozzászólás Aktív témák

  • sti10p

    senior tag

    válasz Szten Márs #6895 üzenetére

    Az első lépésem az lessz, hogy fölhívom a mezzofortét hogy mi legyen, de még ha azt is mondják, hogy ok küldejem vissza és csinálnak vele valamit, az se tudom hogy jönne ki a Magyar postával egy ilyen akció. Mert addig ok, hogy csomagküldő szolg hozta, de a postában már nem bízok meg annyira...

    A netes rendelés eléggé szívás, mostmár legalább van a topicban ilyen tapasztalat is, remélem legalább másnak segít, anno mikor érdeklődtem engem senki nem beszélt le róla, most már legalább lesz egy ilyen véleményező is a személyemben... Duh, csak próbálom a jó oldalát nézni.

    Amúgy ha 3K-ból tényleg kijön akkor nem kérdés, hogy inkább helyihez viszem, ha pedig az az eset jönne, hogy vigyem fel Pestre akkor 12K alatt nem jönne ki (1x oda-vissza út, otthagyom, ha kész megyek érte még 1x oda-vissza út).

    Nem tudom a mezzo-nál hogyan állnak ezekhez a garis dolgokhoz, de mindenesetre az is elég furcsa volt, hogy holott a webshop-ukban feketén/fehéren le van írva, hogy amikor megjön a csomag azt kibonthatom és ellenőrízhetem az árú épségét, garancialevelet stb. és ha úgy találom egyből megy vissza az egész, ennek ellenére a GLS-es fickó kijelentette, hogy szó se lehet róla, csak fizetés és aláírás után bonthatom ki és onnantól már neki semmi köze hozzá. Erről meg ennyit... A garanciával remélem több szerencsém lessz.

    [ Szerkesztve ]

    XY

Új hozzászólás Aktív témák