Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    válasz cyberkind #40352 üzenetére

    Mennyi a TV-d input lagja? Nekem 30ms körül.
    Ugyanakkor az R6S alphájában én se nagyon tudtam boldogulni, pedig volt vagy 250fps-em vsync nélkül. Akkor azt többen is a játék hibájának tudtuk be, de aztán tovább nem is nagyon érdekelt.

    Normál vsync-el amúgy az input lagod tovább nő, mert csak 60fps-el vizsgálja a bemeneteket is.
    Ezért lehetne jobb a fast sync, mert az fps-t hagyja elszállni (had fűtsön a kártya), de a kijelzőnek csak 60-at küld a kártya. Igy az input lag nem nő. Viszont mivel nem kerül minden képkocka a kijelzőre, szerintem sose lesz teljesen sima az élmény vele, mert nincs szinkronban az inputtal amit látsz. Ahogy máshol irják is, talán egész számú többszörösnél lehet a legjobb még.

    Az adaptive vsync szerintem ami továbbra is elég jó GTA5-höz. 60fps cap, nincs tearing, az input lag meg nem akkora ügy GTA5-ben. Viszont ha netán beesik az fps-ed 60 alá, akkor se felezni fogja, meg akadni mint az állat, hanem egyből kikapcsolja a vsyncet, és csak simán 60 alá esik az fps arra a pár pillanatra.

    [ Szerkesztve ]

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák