Új hozzászólás Aktív témák

  • ProgenXL

    őstag

    Lamarral éri meg nyomulni csütörtökig a GTA Online-ban

    "Lamar segít feltölteni a bankszámlánkat egy hétig a GTA Online-ban. A Rockstar Games ismét a pénzszerzésre helyezte a hangsúlyt, csütörtökig a Lowriders Update küldetéseiért lehet dupla pontot és pénzt gyűjteni, de az Entourage adversary módokra és a kiemelt stunt verseny playlistre is kétszeres szorzót aktiváltak a fejlesztők.

    A legnépszerűbb futamokból szemezgettek, a nagyobb jutalom a Plummet, a Chiliad, a Canyon Crossing és a Vespucci pályákon zsebelhető be. Mind a négyre szuperautókkal lehet nevezni. Ha még nincs meg hozzá a tuti verda, ebben is segítenek a készítők; a T20, az ETR1 és a Zentorno árának negyedét engedik el a Legendary Motorsport oldalán, amivel esetenként több százezer dollárt spórolhatunk.

    Lamar gettós misszióihoz és az Entourage küldetésekhez a sima vagy a páncélozott Ballert javasolja a Rockstar, melyek szintén 25 százalékkal olcsóbban vásárolhatóak meg Simeontól.

    Akik pedig már meggazdagodtak az elmúlt hónapok különleges ajánlatainak köszönhetően, a Buckingham luxusrepülőivel és helikoptereivel feszíthetnek. Féláron kapható a Volatus, a Swift, a Swift Deluxe, a Luxor és a Luxor Deluxe az Elitas Travel webáruházában.

    A bónusz hét szeptember 29-ig tart. A kedvezményekkel és a szorzókkal együtt a premium race is frissült, csütörtökig az East Coast a kiemelt futam. "

    Forrás

    [ Szerkesztve ]

    Gunner for life

Új hozzászólás Aktív témák