Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz chatran #45231 üzenetére

    Az adatlapod nincs kitöltve így nehéz hardverkérdésekkel kapcsolatban segíteni.

    Szintén GTX 760-al játszottam a játékot ~2 évig, Win7 SSD-re telepítve a játék meg HDD-ről (WD 1TB/7200RPM) fut. Esetemben egy kitesztelt grafikai beállítás (lehető legszebb grafika mellett átlag 60FPS-el és maximum 2015MB VRAM használat) után szépen futott a játék akár egymást követő napokon 14-16 órákat folyamatosan.

    Valószínűleg azt a meghajtót dolgoztatja valami program(ok) amire a játék van telepítve, és amiatt tapasztalsz futtatásbéli problémát. Újraindítás után zárj be minden olyan programot ami nem fontos, hogy fusson és te telepítetted őket (akár Feladatkezelőből is lőjj ki ilyeneket) és nézd meg úgy hogyan megy a játék.

    Tapasztaltaim szerint SSD ide SSD oda egy átlag felhasználó számára érdemes a Windows-t 1-2 évente újra rakni (egy pendrive-ról telepíteni a Windows-t manapság gyorsan meg van) és elgondolkodni milyen programokat telepítsen az ember amikre tényleg szüksége van, mert némelyik program hagy futó folyamatokat a háttérben amik feleslegesen terhelik ilyen-olyan mértékben a gépet. Azt sem érdemes elhanyagolni, hogy a programoknak milyen beállítást hagyunk arra vonatkozóan, hogy mikor keressenek maguknak frissítést. Én mindent kézire állítok és magam frissítek vagy maximum havonta keressen frissebb verziót és kapjak értesítést, hogy lehet frissíteni, de automatikusan ne csináljon semmit.

    Továbbá VGA driver frissítésénél-telepítésénél is érdemes a telepítőben kiválasztani azt az opciót, hogy az előzőt törölje és csak azután kezdje el az újat felrakni.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák