Új hozzászólás Aktív témák

  • HoldChore

    tag

    válasz gyugyo79 #46007 üzenetére

    Például, helikopterrel menni és lőni mindenre :) Nem azért hajtottam a Buzzardra, hogy csak röpködjek. Arra ott vannak az ingyen helikopterek. Engem is sokszor kilőttek, míg lopakodtam a szemeteskocsimmal. Így először rakétára hajtottam, hogy le tudjam őket szedni.
    A PPHU-sokat nyilván nem a közös szezonban, mert sértődékenyek és azonnal kidobnak mindenkit a szezonból, még egy betévedt idegent is akinek 10 pontja van :)
    Meg aztán pont ez a lényege, hogy a saját klánt nem lőjük, hanem erősítjük, hogy ők is segítsenek. Na de miben? Hogy cipeljék a szajrét? Inkább egy másik banda elleni védelemben lenne akció dús az egész.
    De már mindenki 100 felett van és degradál nekik, mondjuk supplyzni, mert nem kapnak érte 100 k-t így nem növekszik a pénzük 38 millióról 38,1 millióra, így nem tudják megvenni az n-dik autójukat.

    Jó, az igaz, hogy évtizedekig játszottam már Settlers és hasonló játékokat, így a gyűjtögetés nem hoz lázba.
    Decemberben jöttem a GTA-ba 10 évnyi Unreal után, képzelhetitek milyen unalmas 5 percnyi autózás egyik helyről a másikra úgy, hogy nem történik semmi, max néha elém kanyarodik egy NPC vagy egy fa :)
    A játék csak a grafikája miatt ad pluszt más játékokhoz képest, mivel teljesen élethű, így akkor is élvezhető, ha épp nem történik semmi.
    Pl ez az autólopkodás egy kalap szar. A kötelező áttuningolás csak lopja az ember idejét és semmi értelme. Össz 5 helyre viheti az ember az autót eladni és ezért ad a játék egy halom pénzt? gagyi.
    Most lesz először 4 millióm a számlán, már minden fontos megvan. Ennek az az előnye, hogy mindig lehet full ammo-t venni :) Vettem Kurumát is az elején, mert mondták, hogy kell. De alig használtam. Egy sima 7000 doláros krosszmotorral mindenhova gyorsabban oda lehet érni mint bármi mással. Ha meg küzdeni kell a Vagosokkal, akkor mi abban a pláne, ha csak bent ülök a kocsiban aztán lelövöldözöm őket?

    Nemrég kerültem be olyan szezonba, ahol 200 felettiek voltak, ráadásul egymás haverjai, akkor először leküldtem az égből őket mikor vitték a szarjukat. Akkor rátámadt kettő a hegyekben, lőttek halomra, hívták a többieket is miattam.
    Mégis fasza volt, hogy párszor én is leküldtem őket a távcsövessel. Sok jó taktikát lehetett tőlük tanulni.
    A végén az egész arzenáljukat felvonultatták ellenem, majd az egyikük elkezdett csalni.
    Mondtam, hogy húzza az anyját a f--ra, ha nem tud normálisan játszani, így otthagytam őket.
    Később utánuk mentem a városba és megint leküldtem egy szállítmányukat.
    De legalább nem rúgtak ki a szezonból.

    "Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/

Új hozzászólás Aktív témák