Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Geryson #47410 üzenetére

    Kezdjuk veled:)
    Ceonal megveheted az irodat alapbol az a ronda barnas dizajn lesz benne. Barmit megvehetsz bele egybol. Nevet, lakast, ferfi titkart, garazst stb. A dizajn az fix ha redos az ablak a dizajnnal akkor az is lesz nem tudod varialni. Garazsbol 2 felet tudsz venni az egyik a lopott kocsikhoz kellenek (ahova be szoktak hivni segiteni) ide lopkodhatsz kocsikat plusz ez kell ahoz hogy a warstock jarmuveket megvehesd (pl kitt, raketa auto stb) ez helyileg mashol lesz. Nem muszaj egyetlen kocsit sem lopnod de nagyon megeri.
    A masik garazs amit megvehetsz az a ceodba lesz 3x20 garazshellyel itt meg a megvett kocsikat tarolhatod.

    Farkas: custom hutos a 980oc-m (msi gamer) en szeretem. Istenigazabol megvartam volna a custom 1080ti-t csak piszok jo aron volt ez az fe.

    Hussaf: igy egyertelmuen igazad van hogy gyorsabb ez teny csak nem en vagyok a legprofibb sofor pluszba picit akadt is a jatek (pont ezert lett vga csere) igy amikor igy probaltam en 2-3k kart is osszeszestem:(

    Freek: buzzardal sokkal konnyebb a leszallas szerintem egyreszt kissebb masreszt szelesebb igy stabilabb is. Amennyire nem szerettem annyira megkedveltem utobbi idobe. Iponba vettem 1 napig le volt ertekelve addig 262 volt az ara. Mondanom sem kell azonnal elkapkodtak az osszeset. En ugy voltam ha nem jon be a hangja miatt akkor is azonnal el fogom tudni adni.

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák