Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Segal #52598 üzenetére

    Kvára nem értek egyet. A Gunrunningra jól összeszedték magukat. Nem csak beraktak egy ujabb garázst, raktárat, hanem tök új mechanizmusokat hoztak a játékba. Fegyver fejlesztés vagy MOC, ami kulcsszerepet játszik abban, hogy hadi járműveket fejlessz és fejlesztett fegyvereket vegyél stb. Sztem a legjobb kieg. eddig, nagy hangulata van a bunkernek is, én szeretek ott tartózkodni.
    Eddig mi volt? Beb.sztak a játékba egy új garázst, vagy gyárat oszt' jóvan. Most meg nem csak egy csomó új kocsi jött még, de a régebbieket is feljebb tudod fejleszteni, amik már kezdtek kicsit elavulttá válni és már hiányzott nekik a frissítés. Eddigi legjobb dlc.

    (#52604) Triathlete
    Miért b.szta volna el? Most így aránylag hosszabb idő után, amit eltöltöttem a gunrunningban, azt kell hogy mondjam, hogy fasza még mindig, sőt talán jobb is lett. A szárnyas motor koncepciója nekem sem nagy kedvencem, de annyira nem gáz, mint elsőre tűnt. Folyton le kell szállnia és nincs 30 rakétája. Az explosive HS meg nagy király, végre van valami, ami jó a Hydra ellen. Igazából kiegyensúlyozottabb lett a harc, mint eddig volt.

Új hozzászólás Aktív témák