Új hozzászólás Aktív témák

  • bluuzia

    aktív tag

    válasz Kiskokó #52667 üzenetére

    A crewt ugye a PH fórum olvasótábora hozta létre. Az újonnan belépő emberkék mind játék közben, véletlenül keverednek közénk és szinte egyiknek sincs lila gőze sem mi az a ProHardver.
    Hosszas magyarázás után beregelnek, jelentkeznek, majd ez után soha többé nem látogatják az oldalt - persze lehet, hogy olvasgatják hozzászólás nélkül, de lehet hogy nem.
    Szerintem aki nem aktív az oldalon, nem feltétlenül kellene beletartoznia a csapatba. Csak azért belépni, hogy ott legyen a neve elött a PHHU, teljesen felesleges. Tudom, ennyi erővel maradhatna is, de gondoljunk arra a bizonyos barát-listára. Nem töröltethetjük le az ismerőseit, tehát vagy jönnek velük mint egy pótkocsi vagy ők is belépnek a crewba, és akkor lassan IGN 2. leszünk.

    Nem akarok vitát generálni, csak leírtam a véleményemet.

    Valamelyik nap bedobott a gép egy olyan szerverre, ahol sok honi játékos volt, köztük PH-s is. A köszönésem simán feledésbe merült, bár a chaten ettöl függetlenül írogattak egymásnak.

    "Arról nem beszélve hogy köszönni luxus azt se tudjuk hogy magyar de ha kap egy Kicket akkor meg jár a pofa.." - tegnap este belépett egy jópofácska. Ment a chat, látta, hogy magyarok vagyunk, de nem sikerült köszönnie.
    Ment a kick = jött az anyázás.

    Az anyázós részről lecsúsztam. :)

    ,,, és ha már anyázás, este belépéskor ez fogadott:

    Lehetséges, hogy a játék kezdete óta a nagy takarításig rám dobáltak ennyi pénzt, de akkor is szarul esett. :O

    [ Szerkesztve ]

    Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

Új hozzászólás Aktív témák