Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz Mr.Csizmás #53131 üzenetére

    Szeretem élesben tesztelni a dolgokat, hogy legyen benne adrenalin is, ne csak munka :)
    Amit állíthatok: A smuggler-es láda is megsemmisíthető. Ha odaküldesz neki egy rakétát, akkor kiírja, hogy air-freight cargo destroyed. Meg loptunk pár ládát másoktól. Sztem ilyen nincs, hogy növeli az eladás értékét, ha megsemmisíted, simán csak ellophatod. és sokkal egyszerűbb ezt, mint pl. a nagy sebességgel száguldó I/E kocsikat.

    Ma esti joyride a következőképp játszódott:
    Épp a hydrában ültem, tesóm meg a felbuffolt savage-ben, aztán láttuk, hogy 3-an kint a tengeren a 2 Tulával matatnak valamit. Nem volt még global signal, de egyből leesett, hogy mi a szitu. Mondtam is tesómnak, hogy indítsuk be az üzletet. Kicsit köröztünk, amíg ki nem dobta a global signalt, majd én rájuk repültem hydrával, szétlőttem az egyiket, amiben ketten ültek és még a levegőben elkaptam az egyik ládát, ahogy szétrobbant a gép. Öcsém kicsit utánam ért oda, és odaküldött pár rakétát, nehogy őt szedjék le. Ekkor semmisült meg a másik láda. Ez után utánament a második Tulának, leszedte és elszedte tőle a ládát. Így elcsórtunk és bevittünk 2 ládát. Közben a Savage is kapott egy rakétát, jól is jött, hogy buffolták, mert így még kibírta és majdnem visszavonszolta magát az LSIA-ig is. Tetszik ez a kiegészítő, na.
    Ja, és PvP-re is használható a bombázás. Az APC-re ráakasztottuk az AA trailert, azzal randalírozgattunk, aztán egy k.csög a Hunterrel átrepült felettünk szőnyegbombázva és szétrobbantott. Mondjuk benne lehetett, hogy le akartuk lőni és arra reagált. De meg tudta csinálni, nem volt semmi. Viszont elég sz.r dolog AA trailernek valamit, ami alig tud felfelé nézni.

Új hozzászólás Aktív témák