Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz szTotyy #56657 üzenetére

    Mostanában gyakran előfordult, hogy olyan sessionba csatlakoztam valakire, ahol sok volt az "idegen". De békésen eljátszogattunk, így én sem foglalkoztam a dolgokkal. Ha segítség kellett vagy másnak kellett segíteni menni, akkor sem néztem, hogy csak PHHU-s legyen. Aki jelezte cseten, azt hívtam vagy annak mentem segíteni.

    Tegnap éjjel már csak 4-5-en maradtunk. Jött egy idegen, mindjárt írtam, hogy kikkeljük. Majd valaki írta, hogy elég rossz a kill ratio-ja a gyereknek, de már mindegy volt.
    Utána írtam én azt, hogy, lehet valaki normális, de ez nem jelenti azt, hogy az összes ismerőse normális, aki esetleg rácsatlakozik. Jó példa rá az IGN. Van pár normális akivel már játszottam együtt, de a nagyja nem az.

    Ezen kívül van a lobby-nak pár prioritási szabálya ami alapján valakit sessionba tesz.
    Ilyenek a crew, barát, ország, agresszivitás.
    És az agresszivitás mindent felülír, ha valaki túl agresszív. Az illető ránk csatlakozik, mert PHHU-s és a lobby bedobálja a többit is.
    Nem személyeskedés, de elég sokszor tapasztaltam, hogy Majkáék megjelenését követően eltűnt a nyugis session-unk, amiben mondjuk 1-2 órát játszottunk már.
    Majd valaki (általában Hegyi) csinált egy új üreset. A többség ment utána, míg Majkáék maradtak hentelni. De rövid időn belül jöttek ők is és ismét megjelentek az agresszív arcok is vagy épp csak az idegenek.
    Akik lehet, hogy nem voltak agresszívak éppen, de ezt előre nem lehet tudni. Aztán meguntam a vándorlást és leléptem.
    De, hogy saját tapasztalattal is alátámasszam: Mikor békésen játszogattam és elkerültem a konfliktusokat (PHHU előtti időszak), akkor többnyire németek vagy közép európaiak közé dobott be. Az IP címem megmondja a szervernek, hogy németből vagyok. De volt amikor napi feladatnak 20 játékost kaptam és nem minden esetben mentem DM-re. Vagy azt a párat ami vissza volt, már session-ban lőttem. A következő belogolásoknál oroszokhoz rakott... És a piros karika is lassan váltott ismét fehérre a térképen. De nyugisan sem tudtam játszani. Az idő múlásával ismét normális lett az agresszivitás mérő és megint normális sessionba tett.

Új hozzászólás Aktív témák