Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz MrYoniko #62943 üzenetére

    Nem kéne annyit farmolni,néha csak úgy ökörködni kéne a többiekkel,én jöttem hozzád heist-re,bár nem fejeztük be.
    Amikor be bugolt és fél éjszaka próbáltunk le tolni egy setup-ot az jó hecc volt. :D
    Én szeretem a WoW-ot,tényleg,most is van előfizum,a köv kieg elővételben megvéve,de a jelenlegi kieg vége egy rakás (csúnya szó).A WoW jelenlegi kegjének az end contentje egy rakás gőzölgő tehénlepény,mentaszósszal nyakon öntve.
    Argus-tól max a fejem fájdul meg és hasmenésem lesz,mi a rákot kezdjek ott?Hónapokig farmoljam a retkes reput,idióta küldikben,olyan helyen ahol a látvány annyiból áll hogy jobb oldalt sok okádék,bal oldalt még több okádék,elöl egy kupac okádék tó,mögöttünk meg a nagy semmi?
    Van 16 maxos karim,de argustól herótom van állatira.inkább kiskarikat húzok fel,az mókásabb.Bár most arra sincs időm mert meló.

    GTA-ban Ph-s sessionban el lehet ökörködni,már jó ideje nem is kerestem lóvét,inkább fogy a pénzem mint termelődik.Bár most volt két egyszemélyes mariska és cc gyár eladásom,ledobott a játék üresbe és kénytelen voltam egyedül befejezni.Ládázást csak akkor csinálom ha olyan jön ami tetszik,a vegyes raktárat nem töltöm,mert múltkor próbáltuk eladni de megszivatott a játék és elbuktam az egészet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák