Új hozzászólás Aktív témák

  • Reaper

    őstag

    válasz Mr.Csizmás #65446 üzenetére

    Na ez nekem is új infó. Én is meg voltam lepődve, hogy nem ott spawnolok.

    Dahkteromar: Ez frankón összefoglalja, akkor vehetek én is füvet meg doc forgeryt, hogy tudjak bónuszban eladni. Mondjuk nagy szemétség, hogy nincs minden bizniszre technikus, hanem összesen kettővel kevesebb csak, ha jól láttam.

    Én örültem volna, ha vannak komolyabb missiönök is, a repülő követés az jópofa volt, de egy Heist szerűt azért vártam volna, lehetőleg szólózhatót. De legalább sima küldit, ez így kicsit kevés.

    Az új opressor mocsok drága lesz és gusztustalanul op, és a sok moddolt meg shark cardolt nyomoroncnak nem lesz gond megvenni mindent hozzá, csak nekünk, rendes farmereknek. Ha mellé megcsinálnák mondjuk a Ruiner 2000-et fully loaded szintre (mondjuk MK2ként) akkor azt mondanám, hogy oké, van "ellenszer". Még élvezném is.

    Tegnap egyébként nagyon szemét volt a játék rng. Először is betámadták a félig teli pénz gyáramat, majd mivel senki nem nagyon akart eladni velem semmit, mindenki ivott meg bulizott ezért nekiindultam eladni a 3 MCmet, mivel 14 milláról valahogy lekerültem 140ezerre :) Na kaptam egy motoros csapdás eladást, majd még egy motorosat, ekkor sessiont kellett csinálnom menet közben mert két idegen opressor is gyanúsan közeledett. Majd ezután slusszpoénként a nem is tele levő pénzgyár eladásomnak adott UPS verdákat. Mondom, 'nyád, új session, vissza a többiekhez, na akkor meg kukásautót kaptam, de azt már elvittem, de rohadjon meg, hogy egyszer se kaptam 1 teherautósat.

    A Jester meg elég jópofa verda lett, óra szerint 140nel megy, tuti bugos, mert van, hogy hallani, hogy leér az alja, viszont hátsó kerekes létére úgy tapad az útra hogy az durva. Alig indul meg a hátulja. :)

Új hozzászólás Aktív témák