Új hozzászólás Aktív témák

  • Carlytoo

    aktív tag

    válasz HussarF #66714 üzenetére

    Rendben. Megteszem, ha sky is megteszi. Persze, ezt nem te fogod eldönteni. :)

    Erre mondják azt, hogy kettős mérce. Amikor idejöttem leírni a problémámat, akkor azt kulturáltan, a szabályzatot nem megszegve tettem. Erre egyesek, már a kezdet kezdetekor érezhetően sky mellett foglaltak állást, hiszen vele többet játszanak. Az elfogulatlanságot itt sajnos nem ismerik egyesek. Akikkel játszottam PH-sok közül, soha senkinek nem volt rám panasza. Most én jöttem panasszal várva az esetleges döntést és megy a hurrogás. Sajnos itt is több a galamb, mint az ember. Most pedig lehet tiltani.

    Plata: Olvasd már még egyszer el a problémát. Látom nem sikerült elsőre. Nem bántotta, sem verbálisan sem másképpen a session egyetlen egy tagját sem, addig még nem kapták a támadásokat. Engem csak azért támadtak meg, mert meg mertem kérdezni, hogy mégis mit művel a sky gyerek.

    UI.: Most jut eszembe. Rendszeresek az olyan kitiltások, amelyek azért vannak ,mert valamelyik kis kedvenccel nem értettek egyet a volt tagok(ezt egy volt PHHU-s mondta). Egyeseknek tényleg lehet bármit. Ezt valaki írja már le, mert ilyen crew-ba ha kényszerítenek se léptem volna be. A legjobb ha nem tiltanak ki senkit. Maradjon, akkor a sky gyerek is.( Úgy sem lesz kidobva bármit is csinál). Viszont minden PHHU-s session-ban töltött játékomat fel fogom venni végig. Ha valami nem tetszik, akkor mennek fel a videók nevekkel együtt( Twitch, YT).

    [ Szerkesztve ]

    "No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst

Új hozzászólás Aktív témák