Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz Kiskokó #72597 üzenetére

    Hát nincs szerencséd.
    Meg mondom mi van a gépemen.
    GTA V.
    Ezt gondolom sejtetted. :P

    Star Trek Online.
    Már hét éve játszom vele,F2P játékos vagyok,soha egyetlen forintot nem költöttem rá,de mivel van türelmem,nekem minden fizetős tartalom megvan a játékból.A store teljes tartalma,az olcsó kis csomagtól a 120 dolláros dlc-ig.Valamelyik nap költöttem el egy rakás pénzt,mert elkapott a hülyeség.De nem gond mert dili exchangen több pénzt kerestem mint amit elköltöttem,így még mindig van rengeteg pénzem,többet szereztem mint amit elvertem,saccra olyan 1100 dollárnyi költőpénzem van zenben.

    World of Warcraft.
    Szeretem a wow-ot,kezdetek óta játszottam vele,csak pár évet kihagytam és új accounttal kezdtem nem rég újra,mert a régit bizony elfelejtettem. :DDD

    World of Tanks.
    Tankos játék,én szeretem.
    De nem komolyan játszom vele,hanem hozom az őrült formát.
    Szórakozást keresem benne inkább.És nekem például a kamikaze medál jó hecc. :D
    Asszem a kamikaze vezetés innen jött át Gta-ba is.

    Elder Scrolls Online.
    Ezzel a játékkal sem komolyan játszom,sőt teljesen nem normálisan.
    Ritkán játszom vele,mert nagyon jó játék de nagyon fapados.Van pár DLC-m hozz,mert ez a játék eléggé fizetős,minden jobb dologért fizetni kell,én például ebben a játékban csak lopkodok.
    Az életem abból áll hogy wood elf karakteremmel ki zsebelem a jó népeket meg feltöröm a házakat a városokban.Ha van hozzá kedvem.Kb fingom sincs róla hogyan kell rendesen játszani a nighblade karakteremmel,mert tojok a képességeire,csak a tolvaj céh dlc és dark broterhood dlc képességeit használom.Karakterem valszeg meg sem állná helyét rendes harcban,mert én csak lopkodok vele,meg betörök és főzőcskézek meg horgászok.

    Meg van még a gépen World of Warships,amivel kb havonta játszom vagy 1 órát.
    Meg League of legends,amivel kb heti 1-2 órát játszom.
    Oszt ennyi.
    Dragon age originst próbáltam játszani még de nem komálja win 10-et.
    Volna még egy játék amivel szívesen játszanék,de sajnos win 10-es gépen nem tudom sem a Steam sem a GOG verzióját játszhatóan használni,ez a Patrician 3,ami neked úgysem mond semmit,de nekem örök kedvencem,sajnos Win 10-en hiába vettem meg minden verzióját,nem hajlandó hiba nélkül működni.
    GoG Uplay steam origin fiókomban van sok játék,de szerintem vagy 100 olyan van amit sosem próbáltam ki. :B

Új hozzászólás Aktív témák