Új hozzászólás Aktív témák

  • Daw93

    senior tag

    válasz zolcsikauj #78742 üzenetére

    A GTA nekem nem hajlamos hibákra, egy-egy transaction error, inventory data hiba kivételével, de azok azért nem vészesek, viszont egyébként egyet tudok érteni.
    Én annyival bővíteném, hogy nem csak a Win10 egy halom szar, bármit ha frissítesz szinte garantált hogy szarabb lesz mint volt. Sokat szoptam a Win10-zel . Aztán mikor meguntam, újraraktam, és egyből le is tiltottam, hogy bármit is frissítsen, a szar-fos vírusírtóját is azonnal leállítottam (ha kilövöd az nem elég, a helyi csoportházirend szinten kell mindent állítani mert nehogymár egy mezei flehasználó megoldja magának..) Mióta nem használok vírusirtót, és minden windows10 frissítést kikapcsoltam azóta gondom nem volt semmivel. Ez azért vicc kategória.
    Minden Win10 frissítés alkalmával attól hangosak az IT weboldalak és hírportálok, hogy valami bődületes nagy hiba jött a frissítéssel. Hát ez valami hihetetlen szégyen egyébként. A másik meg a FH4. A microsoft saját játéka nem tud kommunikálni a saját szerverével és mókolgatni kell hogy menjen rendesen, mert ledobálgat online-ból. És ez régi hiba, windows verziótól függetlenül. VICC.
    Telefonon ugyanez. Eddig Sony-m volt (2005 óta), ott soha nem volt semmi gond.
    Most hogy Xiaomira váltottam, hát itt is ami megy... majdnem Win10 magasságokban járnak, lásd AOD, random merülések (nekem szerencsére megszünt), meg van 1-2 kisebb hibája, de hát olcsó húsnak híg a leve ugyebár, nem mindig, de sokszor van így. A Google Playen is ha frissítek valami alkalmazást szinte garantált hogy szarabb lesz mint előtte. Nem tudom mi van a fejlesztőkkel az utóbbi pár évben de rossz irányba haladunk.

    GTA Online: Daweee93

Új hozzászólás Aktív témák