Új hozzászólás Aktív témák

  • bluuzia

    aktív tag

    Kis Infó az ingyenes, Epices GTA V-ről.

    Én is regeltem egy ÚJ email címmel és beszereztem még egy példányt, gondoltam elindulok teljesen az elejéről.
    Tudom kicsit mazochistának tűnik. :)
    Rányomtam a telepítésre, ahol természetesen a RS útvonalat adtam meg a játéknak, hogy ne töltögessen le semmit, max egy ellenőrzést csináljon.
    Viszont míg a RS mappában Grand Theft Auto V a neve, addig az Epicen keresztül GTAV. Tehát az EPIC mindenképpen külön mappába akarja tenni, ezáltal 2x annyi helyet szeretne foglalni a game.

    SocialClub indításakor választhatok, hogy melyik accounttal szeretnék belépni. Eredetileg sima Rockstaros a játék,így semmi gond nincs, hogy az accok közül válogathassak. Viszont ha az ingyenes Epices játékot indítom, automatikusan elindul az Epic Launcher is.
    Ebből következik, hogy muszáj 2 példányban a vinyón tartani a játékot, ha szeretném felváltva használni. Ez pedig egyenlő -89GB a merevlemezről.

    Sajnos kikerülhetetlennek látszik az Epic Launcher. Cserébe Premium Editiont kaptunk. :)

    Most a játékról is egy kicsit:

    Már nem emléxem, hogy volt amikor még az elején kezdtem, de most felajánlotta az online tutorial átugrását. Nem tudom ez normális-e vagy a RS Launcher látja a fiókokat és amiatt ajánlotta fel.
    Botor módon kihagytam, így azonnal 1-es szinten találtam magam a játékban. A Lányom is most kezdte, ő végigtolta és 3-as színtű lett mire a bevezető végére ért.
    Párat versenyeztem, hogy elérjem az ötös szintet és megkapjam az inyenes MC garázst, a vállalhatatlan Paleto-i Bunkert, valamint a járműveket.
    Kicsit esetlenül álltam ott, hogy merre induljak. Aztán rájöttem, hogy az MC-t simán belehet indítani, hogy elkezdjen jönni a pénz.
    Nem is értem, hogy a fenébe tudtunk a kezdetekkor boldogulni és pénzt keresni. Nem volt semmi csak a Missionok meg a Heist.
    Mára sokkal könyebb elindulni a játékban.
    Szóval néha azért tolom majd vele - főleg, hogy bomba csaj lett a karakterem. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

Új hozzászólás Aktív témák