Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz torik #80796 üzenetére

    Fura, mert én eddig bármilyen járművet nyertem kaszinóban, azon már rajta volt alapból a biztosítás is, erre akkor jöttem rá amikor elvittem őket customsbe biztosítást igényelni, már volt rajtuk. Szerintem csak régen volt olyan h nem volt rajtuk alapból biztosítás.
    De mi az hogy nem kaptad meg? Amikor felhívtad a biztosítót, nem is volt a listában a verda? Szóval nem is volt mit kiválasztani? Vagy kiválasztottad de nem jelent meg?

    Más: sajnos még mindig nem túl stabil az online. Az tény hogy tegnap este elsőre fel tudtam csatlakozni, de mission indítás előtt lobbyban volt hogy valaki akivel megbeszéltük hogy toljuk, 2x is leszakadt, utána már nem vártam be, akivel mentem az meg mission közben eltűnt mikor még oda sem értünk a helyszínre. Volt hogy amikor visszamentem a facilitybe, nem indult be az előadóteremben a kivetítő, emiatt missiont sem tudtam indítani, ahhoz is másik sessionre kellett mennem. Gyakorlatilag 45 perc volt mire eljutottam oda hogy érdemben megy a mission. Szerencsére elsőre megcsináltuk azzal akivel toltam, utána mielőtt visszarakott volna freemode-ba percekig töltikézett, akivel csináltam nem is volt már ott.

Új hozzászólás Aktív témák