Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    Aki dispatch missionnel akar grindelni (most hogy dupla RP dupla pénz van), annak némi leírás, hogyan érdemes:

    Dispatch III (repteres): Kell egy ember deluxoval, vagy opressorral, de nem muszáj, elég egy kuruma is. Kiszállni se kell belőlük. Irány LSIA, repülőt (vagy repülőből az embert) kilövi, majd lerázni a rendőröket még az LSIA területén. Ezután addig várni ott, amíg eltelik 10 perc, és utána el lehet hagyni a repteret. Ez fejenként 50 ezer pénz, és 10 ezer RP minimum. Lehet gyorsan is csinálni, ha teljesen észrevétlenül kisnipereled (nekem kurumából microsmg-vel is sikerült 2x) szemből a gépből a faszit, és gyorsan el is bújsz, akkor instant vége. Ugy csak 30e pénz max fejenként, de legalább gyors.

    Dispatch VI: 4 páncélautót kell kilőni. Ha van opressor vagy deluxo rakétával, akkor 1 emberes dolog, utána menekülés a rendőrök elől, és vége is. Ennek nincs hosszított verziója, 30k/fő az eredmény, viszont hamar megvan. Kurumával is lehet, de akkor több idő mire eléred őket, és szét is oszlanak többfelé.

    Ezt a két missiont kell váltogatni, a többire nem érdemes menni, mert azokon ki kell szállni a járművekből. Ha III-ason hosszú idővel, a VI-oson rövid idővel váltogatjátok őket, akkor óránként akár 300 ezret is ki lehet hozni (de inkább 250-et csak, a töltések miatt). 4 stabil emberrel kell csinálni, mert ha kevesebben vagytok, akkor a váltáskor másnak a hostjába is dobhat, amiből ki tudja mi lesz.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák