Új hozzászólás Aktív témák

  • Kiskokó

    veterán

    válasz KaqXar19 #83033 üzenetére

    Helló
    Na ide figyelj, első és utolsó hogy hozzád szólok (úgyhogy kérlek ezt egy sessionben is tartsd be velem szembe)

    "Plane ha nincs bizonyitekod."

    Annyira tudtam, hogy ez lesz az egyetlen egy dolog amibe kapaszkodni fogsz és mákod van mert nem Steamből volt indítva a GTA ezért nem tudtam képet csinálni és leszartam, hogy más módon csináljak egy print screent.
    (többen is látták az esetet, egyszer csak kiírta a játék hogy beléptél a veteranba és Lefteltél, majd visszajöttél és amikor megkérdeztem, hogy kerültél be azt válaszoltad "magic" és "varázslat" és persze még ez után is azt hajtottad hogy vegyelek be a PHHU-ba.)
    (nem mondom, hogy ezer éve itt vagyok és több embert ismerek jobban, az én szavam a tied ellen, de őszintén szólva nem érdekel, amúgy se vagyok annyira aktív mint régen)

    Mint írtam, régen is nyilvánvaló volt hogy Ucillal és Majkeeval modmenüztetek meg te voltál a kis pincsi kutyájuk, és jöttél mert rám uszítottak.
    Akkor se bírtalak és most se és kur..ra nem fogok tőled bocsánatot kérni :DDD :DDD pláne nem a semmiért, mert én tudom, hogy nekem igazam van )

    De mint leírtam többször, NEM volt veled olyan szinten bajom, hogy bármi is érdekelt volna veled kapcsolatban. Viszont onnantól fogva hogy nyilvánvaló lett hogy az én crewomba bemoddoltad magad...

    Felőlem ennyi Cactus kérését tiszteletben tartva én ezt itt és most lezártam.
    Így is több időt szántam erre az egész témára mint kellet volna!

    Üdv kedves Gyík. (Már a neved elárul mindent, gyík meg hüllő... hát az életben is az ilyen emberekben nem bíznék sose)

    Hegyi :
    Mondtam amit mondtam, nyilván értelmetlen lenne hogy ilyeneket találjak ki pont egy ilyen számomra senkivel szemben, de azt csináltok amit akarok, vegyétek fel nyugodtan.
    DE azt kikérem magamnak, hogy én kavartam a szart! (tudom, hogy nem te mondtad csak neked írom)

    [ Szerkesztve ]

    | Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |

Új hozzászólás Aktív témák