Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz Locutus #87210 üzenetére

    Ember,ezért kellett volna a scope előtt kérdezni.
    A drainage tunnel a fószer kérója alatt van.Csónakkal menj körbe a szigeten és a pasi kecója alatt merülj le ott lesz egy csatorna bejáró.Kosatka legyen a jármű amivel mész és le lépsz.
    Szerintem ez a leg egyszerűbb.Ha kosatka-val mész alapból ha vízbe érsz lesz rajtad egy búvárruha.Ez azért jó mert ha kiraboltad a kecót csak bele ugrasz a tengerbe és csók anyádnak gyökér. :D
    Csak kiúszol messzire víz alatt és kész vagy.Ne menj a tengeralattjáróhoz,ahol a térkép mutatja,ki jössz a kecóból a kapun,tipli a vízpartra és ússz el a francba.
    Ha a drainage tunnel-en mész be prep-nél a robbanószer sem kell.
    Kosatka prep meg egyszerű,kosatka-ba beülsz a prep-hez legközelebi helyre gyors utazol,majd onnan oida vezeted a kosatkták,vezetés közben periszkópot előveszed és kilövöd a hajó rakétáival az elllenséget,rá állsz a másik Kosatka-ra.Át szállsz bele lenyúlod a vackot és vissza úszol a sajátodba.A másik kosatka-ba figyelj,az ellenség mindig sarkokban van vagy trükkös helyen,de ahol a padló rácsos ott lőj keresztül,egy két szintel lentebbi ellenséget le lehet lőni.
    A legtöbb prep-et meg lehet csinálni lövöldözés nélkül.Például mikor mész építkezésre a cutting torch-ért ott sem kell harcolni,az építkezésen találsz egy sapkát,ha felveszed azt hiszik munkás vagy.Demolition charges felesleges.Másik hogy scope alatt 3 helyen lehet vicces por,ha megszerzed és beteszed a víztoronyba hülyék lesznek az őrök,még ha bénázol is akkor sem riasztanak be egyből.Kicsit kettyósok lesznek és lassú felfogásúak.
    Legutóbb egy köcsög virágot lőttem le véletlen az őr meg nézett mint rozi a moziban,aztán fejbe lőttem.
    Itt egy térkép a szigetről ami jó.
    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák