Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz homerhamm #92700 üzenetére

    Írnám, hogy mázlista, de az online léthez való extra előfizut nekem még a PC általános netrekapcsolásos sebezhetősége sem üti....

    #92701 leikomessi Meglátásom szerint: ha online vagy a game-mel, akkor a rendszer által látott, és pingelhető vagy, ha pingelhető vagy akkor elérhetneknek, ha elérnek, és akarnak akkor Chrash-tól, badsporton át a listából minden lehet.
    Írom ezt úgy, hogy engem direktben már crasheltettek, kb 1 éve. Írtam supportnak erre ők, "hogy ha veszélyben érzem magam, akkor keressem meg a rendőrséget"... Ennyit erről.

    #92703 spleenszuru negyven2 által linkelt poszt posztolója linkelt egyet... De annak megosztója levette, mert sokan talán rosszúl használják, így nem vállalja a felelőséget. De az is csak lezárta a sessiont, egyebet nem csinált.

    #92704 gabesz123 Tapasztalván a fent is említett crasht (és azóta nem keveset), meg ismervén hogy mennyire nem foltoznak dolgokat, ha csak nem anyagi javuk, inkább elbukom a játékból még érdeklő weekly prize-ride streak-em is, mint hogy esélyt adjak valakinek akinek rossz napja van, és egy lobbiban vagyok vele.

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák