Új hozzászólás Aktív témák

  • Lapajbacsi

    aktív tag

    válasz blackydan #5368 üzenetére

    Az van hogy online, netezésre régóta 32 bites Xp-t használok... ami nekem bevált és elég bőven (L2-t fuilhd fullgrafika 6 box-al toltam rajta... persze nyilván csak a főkari fullba, a supportok lbutított boxokban)
    Játékra meg egy 64 bites win7-et viszont az totál offline, szinte minden szervíz és rezidens szirszart kigyomláltam, se tűzfal, hálókártya biosbol kikapcsolva stb...
    Viszont ugyebár se 6 mag nincs így (xp32 csak 4-et támogat), se dx11, csak 9, se 8 giga ram, csak 3,2 (némi ramdrive-vel megtodlva)...ezért kérdeztem ezt..
    Szóval azt azért sejtettem hogy egy szépen felkonfigurált "kihajtott" win7-en csak eldöcög a GW2 elviselhetően a vasamon... :)
    Ha a viszont kötné az ebet, hogy kell neki pl legalább 4 giga ram vagy dx10+, akkor ha mélyebben elmerülnék benne (eltökélném magam hogy megint MMO függő leszek), kénytelen lennék egy oprendszert telepíteni csak miatta, mivel a 2 éve csodálatosan működő, szénné finomhangolt és szájízem szerint belőtt (kb 50 game telepítve és még sok tucat egyéb sw) offline win7_64-emre semmiképp nem szabadítanám rá a hálót csak emiatt... Most már remélem világos, hogy miért kérdeztem ezt a marhaságot... :DD

Új hozzászólás Aktív témák