Új hozzászólás Aktív témák

  • Sousuke90

    aktív tag

    válasz donki #6797 üzenetére

    Olyan biztos voltam benne, hogy valaki hasraütésszerűen fog adatokat mondani, ezért raktam be linkbe a pontos adatokat még az előző hszbe. A legnagyobb különbség 6.25% 1, azaz 1 staton a háromból. Ha hozzáveszed a másik kettőt is, akkor könnyedén kiszámítható, hogy nem éri el a 6%-ot se.
    A treadmill hiánya többek között abban nyilvánul meg, hogy nem kell 2-3 havonta mondjuk egy új garnitúrát beszerezned, hogy releváns maradj a játékban.

    "Az ascended-es player erőből lenyomja az exotic-osat"
    Jah, maximum CoF1-en, de még ott se olyan érezhető a különbség.
    Hál' Istennek az aktív harcrendszerű játékokban igenis számít a skill. WvW-n nem az fogja el dönteni hogy ki nyer, hogy exoticban, vagy ascendedben van-e.

    @Delta:Ascended alatt most főleg az armort értettem, mert az az, amihez igazán kell pénz és/vagy idő. Az ékszerekbe lehet tenni 45-öt. (ezek elég könnyen kiszedhetők csak azzal, hogy felhúzod a karit 80-ra, és játszol) A maradék 10-hez már kell legalább a fegyver, de én azt nem éreztem különösebben macerásnak lecraftolni. Plusz én vagy 4 hónapig 50 AR-el szambáztam a t5-ös fraktálokban is, és soha nem lett belőle bajom, tehát nem kell az 1%-os AR ahhoz, hogy könnyedén lehessen vinni ezeket.

Új hozzászólás Aktív témák