Aktív témák

  • Supr@

    senior tag

    nos, álljon itt egy beszélgetés egy "kedves" ph taggal, akivel "kultúrált " formában sikerült beszélgetnem egyet:): (éljen a karácsony, a szeretet ünnepe:D) szóval a beszélgetés:
    Ő:
    Szia!
    A procid egy webshopban bruttó 27k. Ennek fényében postával együtt mit szólnál 22k-hoz?

    Én:
    rendelni nem lehet, az e7300 27k, akkor mit szólnál 35k-hoz, hm? nevetséges amit írtál, akkor vedd meg ott ennek fényében.

    Ő:
    E8200 van írva, akárhogy nézem. Mi az, hogy nevetséges, amit írtam? Beírtam az argep-be a procid típusát, kidobta ezt legolcsóbbnak, tettem egy ajánlatot. Ha ilyen paraszt módon állsz hozzá, akkor dugd fel magadnak a kibaszott procidat, hülyegyerek...

    Én:
    nos, hülyegyerek, ha már ilyen szép a megszólítás. nem webshopos árakkal kell dobálózni, én is biztos találnék olyan linket ahol még ennyi volt az ára, a gazdasági válság előtt, mert azóta eléggé emelkedtek az árak. ne a legolcsóbbat próbáld megtalálni, hanem mondjuk olyat, ahonnét rendelni is lehet, mert nem tudom azt próbáltad e.
    a 7300-at pedig azért írtam, mivel az rendelhető az oldalon, és annak most 27k a bruttó ára, az pedig nem egy 8200-as proci. no de mind1, sztem előbb keress, olvass utána rendesen, aztán utána kezdj el személyeskedni.
    boldog karácsonyt
    üdv

    sztem én kultúrált voltam, nem személyeskedtem, max a "nevetséges amit írtál, akkor vedd meg ott ennek fényében."

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák