Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz Doner #21249 üzenetére

    Semmi extra.
    Felrakod a telefonra az applikációt, elindítod, jobb felül lesz egy kék + jel, arra rányomsz. Kéri, hogy olvasd be a kamerán lévő QR kódot, ezt megteszed, és végigvezhet a folyamaton. Ha WiFin csatlakozol meg kell adni a Wifi nevét és jelszavát, generál egy QR kódot, és azt meg kell mutatni a kamerának amikor kéri, és meg is van a csatlakozás. A végén le tudod menteni a kamera QR-jét is, így nem kell felmászni hozzá ha valami miatt újra fel kell venni.
    Alapértelmezés szerint engedélyezve van az UID alapú távoli hozzáférés, ahogy látom azt csak PC-s appból lehet letiltani. Ha másik telefonra is hozzá akarod adni, akkor van a kamera beállításai alatt Share opció, csak azt a QR-t kell megmutatni a másik appnak, és kész is a hozzáadás.
    Van Cloud Storage is, ezt még nem próbáltam, de ahogy látom nem az összes eszközhöz jó.

    IR LEDek látszódnak ha világít - ezt sose értettem amúgy miért probléma, ha meglátja a betörő a kamerát, és továbbáll, akkor már elláta a feladatát...

    Ha kell rendelésben segítség, dobj egy PÜ-t.

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák