Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Talán kicsit off a kérdésem, de légyszi adjatok ötletet...

    Van itt köztetek olyasvalaki, aki vállalkozásban foglalkozik kamerarendszerek telepítésével? Gondolkodom rajta, hogy beveszem a vállalkozásomba, de már egy ideje bújom a netet, és nem találok rá tevékenységi kört, amibe bele tudnám tenni, sőt, igazából a nevét sem találom. Nem kell bonyolultra gondolni, nem akarok távfelügyelettel meg biztonságtechnikai (security) szolgáltatással foglalkozni, itt egyszerű, otthoni, interneten bárki számára megvásárolható kamerák beszereléséről lenne szó. Ezeket magánterületen használnák (ház, garázs, udvar, nyaraló) megfigyelésére.
    Internetről megrendelhető a komplett csomag, gyakorlatilag az utolsó csavarig benne van minden, és akinek van egy kis műszaki vénája, fogója, csavarhúzója, maga összerakhatja, de én vállalkozásban szeretném csinálni, ezért kellene egy olyan tevékenységet felvenni, ami erre feljogosít.

    Tudtok mondani olyan tevékenységi kört, amibe ez belepasszol, és nem igényel biztonságtechnikai végzettséget?

    Mérnök informatikus BSc diplomám van, gondolnám, hogy ez lefed sok mindent, de egyszerűen nem találok olyat, ami erre a kameraszerelős dologra vonatkozna. Tehát mégegyszer: magánszemélynek, saját tulajdon megfigyelésére lennének ezek beszerelve.

    Köszi a segítséget előre is! :R

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák