Új hozzászólás Aktív témák

  • sanmaty

    csendes tag

    válasz sanmaty #5620 üzenetére

    Sziasztok!

    Escam QF003 kamerával kapcsolatban megosztanám a tapasztalataimat, illetve kéne egy kis segítség ugyanilyennel, vagy hasonlóval (QF001, QF002) rendelkezőktől.
    Mint pár sorral feljebb már említettem napok óta küzdök néhány funkcióval, ami sehogy sem akar összejönni leírás meg ugye nincs. A legelején megkérdeztem a gyári supportot, hogy mégis hogyan tudnám lekapcsolni az IR megvilágítást, mert zavaróan látható a sötétben (ebben az árkategóriában mindegyik ilyen). 3 nap múlva visszaírt "Joe" kínából, hogy hello, sehogy. Más kameráknál ez általában menüből letiltható.
    Addigra már nyilvánvalóvá vált, hogy ennél súlyosabb gondok is vannak. Írtam is az Escamnak és a Banggoodnak is kb. ugyanazt a 3 problémát: FTP, e-mail, rögzítés kártyára.
    Nos megjött a válasz a Banggoodtól, hogy bocsi, de FTP ebben sajnos még sincs. ( Az FTP ebben a kategóriában elég alap, kb. mint autónál a nyitható csomagtartó, ha jól tudom a kvázi előd QF001-ben is van legalább képekre.) Persze a honlapjukon is tegnap még az virított hogy tudja, mára leszedték, de az ESCAM-én még mindig ott van (http://www.escam.cn/product/showproduct.php?lang=en&id=57). Cserébe felajánlottak 500 Banggood pontot kárpótlásul. A másik két problémáról meg nem szóltak semmit, úgyhogy tovább feszegetem, de jó volna tudni, hogy mit is kéne látnom pl. a kártyánál, mert hiába dugok be egyet semmi változás. (Leformáztam FAT-ra és FAT32-re is előtte hátha segít.) Hogy kell beüzemelni?
    Milyen menüpontban keressem? (Kép is jó lenne, VMS és IE Surveillance kezelőm van)

    Még néhány apróság amit nem reklámoznak. Az 1080p-t csak 17 FPS-ig tudja, 720p-nél van 25 kép (PAL). Az Internet Explorert rendszergazda módban futtasd, mert különben néhány dolog nem megy. (Pl. snapshot failed.)

    E-mail: UPC-s SMTP szerveren 25-ös porton keresztül authentikáció nélkül tudok levelet küldeni a PC-mről (blat), az ugyanazon a routeren található kameráról ugyanezekkel a beállításokkal meg nem.
    Ha valakinek van ötlete ne kíméljen!

    Tanács: ha jót akarsz, kerüld az Escam "márkát"!

Új hozzászólás Aktív témák