Új hozzászólás Aktív témák

  • zsoika

    addikt

    válasz fireman123 #8598 üzenetére

    Újként vettem az ebay-en ,de sajnos használtat küldött. Meg lett panaszolva a dolog és megegyeztünk 10$ visszatérítésben.....végül is működik. A baj az elvárásaimmal és a hozzáértésemmel van. Nem értettem a kamerákhoz , ezért 3hónapja kérdezősködöm és értetlenkedek itt(köszönet a sok segítségért srácok).
    Azt gondoltam hogy 3MP kamera az patent képet ad. A valóság az hogy nappal nem ad rosszat ,de este kell neki a kiegészítő reflektor(szerintem) ami egyszerre több dolgot is helyretesz. Egyrészt elcsalja a bogarakat a lencse elől(nem lesz tele az esti felvétel tüskékkel), másrészt sokkal jobban megvilágítja a területet , így jobb lesz a kép.
    Eleinte azt gondoltam hogy wifis kamerát nézek mert lusta voltam befűzni utp-t. Meg is vettem ezt a wifiset és azzal kellett szembesülnöm hogy így is úgy is kell (ha más nem tápot) fűzni vezetéket ...szóval nem sok értelme van a wifinek. Ráadásul könnyű megzavarni az itteniek szerint.
    Ha most, mai fejjel vennék kültérre kamerát akkor min. 3Mp eset vennék és nem burás verziót , hanem cső vagy búra nélküli dóm. Persze lehet azoknak is kell a kiegészítő reflektor és akkor meg tök mind1.
    Ebben a burás verzióban még az infra is vissza tud tükröződni ha a szivacs nem jól illeszkedik ,vagy a bura karcos....ezért inkább a cső vagy sima dóm.
    Remélem tudtam segíteni.
    Ja és nekem 17eFt ba volt a kamera +3eFt körül a gyári fém kötődoboz+4eFt a POE táp +utp ingyen

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák