Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz Integra #3784 üzenetére

    Részben egyetértek. Azért Haye is megpróbálta kicsit maga felé fordítani a "szerencsét". Valahogy miután megintették Klicskót, elkezdett esni kelni. Sok lenyomás volt de rá is játszott, néha meg simán a lendület vitte el. Nem egyszer volt hogy egy olyan ütésnél, ami nem talált egyszerüen továbvitte a lendület és egy két méterrel tovább "szaladt", vagy "visszapattant" az ukránról. Nagyon jó volt a taktikája, ezek a beugrások okozhattak volna meglepetést, de nem volt bennük elég erő. A belharc meg akkor sem ment volna ha nem nyomja le "csak" fogásba menekül (ami szabályos), láttunk ilyet bőven ekkora méretkülönbségnél.
    Technikailag jobb volt az angol, de ez így kevés volt. Ekkora embert nem lehet úgy kiütni hogy ilyen keveset üt. Megnéznék egy statisztikát mennyi ütést indítottak, és mennyi talált.

    Ettől függetlenül a bírót nem szabad nagyobb profi meccsek közelébe engedni. Sokkal látványosabb küzdelem sikeredett volna ha nem hagyja Klicskónak ezt a lenyomkodást, (ha nem is intéssel, de figyelmeztetéssel) és kicsit jobban odafigyel.

    Szerintem reális eredmény született, de lehetett volna szorosabb is. Haye előtt szakmailag le a kalappal, képzett, jó harcos.

Új hozzászólás Aktív témák