-
Fototrend
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
fradi81 #1934 üzenetére
ezt konkrétan még nem vettem észre. De a hő hatására ad ki furcsa hangokat, mozognak az alkatrészek össze-vissza. A fűtőszálak is mocorognak a helyükön, ahogy melegszik.
Viszont ha már egyre több az N3 tulaj, akkor én is kérdeznék:
Nálatok milyen hőmérséklet/sütési mód vált be leginkább?
Én nem szeretem ha nagyon megég a széle, ezért próbálok alacsonyabb (380-400 fok körül) sütni, de így is az van, hogy a teteje már bőven jó, miközben az alja meg nem sül meg rendesen.
Eddig úgy értem el a legjobb eredményt, hogy 420-450 körüli hőmérsékletre melegítettem a sütőt, majd amikor bevetettem a pizzát, akkor letekertem 50 fokkal, hogy a fűtőszálak kikapcsoljanak. De még ez sem az igazi, nagyon gyorsan sül fent, mire alul szerintem jó, addigra a széle sok helyen megfeketedik
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.