Új hozzászólás Aktív témák

  • Grózi

    Topikgazda

    válasz hegegabi80 #22281 üzenetére

    Az ajánlott ventiket az Összefoglalóban megtalálod mindkét méretben,az Apache amúgy nagyon jó választás-feltéve ha valódi pwm-s aljzatról akarod vezérelni.A házat nem ismerem,eleve azt szerelném be ami akadálytalanul tud kellő légáramlást csinálni.120-s se fér el?
    (#22282) gtamate2
    "Azt vártam hogy nem lesz random repülőgép hangja ha silent módra teszem és idle a gép"-ez a profil és a te hibád,miért nem állítod be,hogy mondjuk 45-50 fokig minimum fordulaton menjen?
    "Azt hogy 1300-as fordulaton (amin a szarrászidott f12 csendes) nem lesz idegesítő hangja"-mivel több mint 150%-nyi levegőt szállít az Arctichoz képest így nem meglepő.
    "Azért vettem pwm-est, mert gondoltam hogy nem lesz hangos, nem kell fixre beállítani"-nem is,de a 3 pin-st se...Hőfok függvényében kell szabályozni mindkettőt.
    És végezetül,a Coolink egy nagy légszállítású-magas fordulatú,belépő szintű venti.Ha alacsony fordulaton nagy légszállítású és csendes ventire vágysz,az nem 2-3000Ft lesz,viszont ebben az ársávban is vannak csendes ventik(pl: BQ Pure Wings 2)-de azok házhűtésre vannak kitalálva(alacsonyabb fordulat,kisebb statikus nyomás),míg a 120P inkább bordára/radira.

    Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív

Új hozzászólás Aktív témák