Új hozzászólás Aktív témák

  • energy4ever

    addikt

    Jelenlegi gepemhez valo hutes:

    Teljesen zart gephaz, 1db 120mm-es venti tolja befele a levegot: Be Quiet! Pure Wings 2
    240-es 86mm radin tavozik a levego kifele a gephazbol. elol 2db Alphacool Coolmove 2 - 1300rpm, a radi hatan pedig 2db Cooler Master venti amiket Eisberg 240L Prestige-hez adtak.

    Jelenleg az osszes venti a tapra van kotve, mindegyik max-on forog. Alaplapom egy Asrock Z87E ITX. Manualjaban nincsen leiras, hogy max meddig lehet terhelni a 2db 4pin-es venti aljazatat.

    Kerdes a kovetkezo: Ezeket a ventiket pl a 2db cooler Mastert ratudom kottni az alaplapra, hogy o vezerelje( a 2db-ot egyszerre Y kabellel 1db csatira)

    Masik kerdes: A gephazba befele meno levegoert felelos Pure Wings-et erdemes lehet lecserelni egy masik ventire? Ha igen, akkor melyik ventinek a legnagyobb a legszallitasa? En ezt neztem ki: Akasa Piranha PWM 120mm Ez mennyire ajanlott?

    Mas, lehet nem ide tartozo kerdes: Ha az alaplapom nem birja el az 5db ventit, akkor mivel erdemes vezerelni oket? Aquaero draga nekem, de olyan kellene ami magatol vezerli oket. Vagy ha az alaplap tudja vezerelni mind az 5-ot, akkor hogyan kellene rakotnom oket a 2db 4-pines alaplapi csatira?

    A valaszt koszonom elore is! :R

Új hozzászólás Aktív témák