Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    sziasztok! No az SFF brand gepem passiójának a margójára: egy olyan megoldas lett a nyero amire nem annyira szamitottam: elol egy silent wings2 92mm, duplan leszabalyozva (2delock fordulatszám szabalyzo egymasba dugva, igy az 1800-as fordulatot kb 1000-re leveszi es igy mar eleg halk, de meg fúj.) es a gyari lenovo hutes. az a vacak borda a 8cm-es avc ventivel es azzal a legterelo lemezzel.
    Az is60 a hocsoveivel a magyobb tomegevel a Lepa bol. quiet ventivel is 1-2 fokkal rosszabbul teljesit minden korulmeny kozott. nem talalok ra magyarazatot. a felrogzitesre ugyeltem nem huztam tökig a csavarokat mert hajlik tole az alaplap. de azert rendesen felfekudt az is60. a paszta kryonaut, x alakban felhordva egy keves.
    A masik tapasztalat hatha valaki hasonloba belefut. Esetleg segitseg lehet. olyan ventiket szeret a sharkbay alaplap amik a gyárban ventik specifikacioitol nem ternek el nagyon. A lepa illetve az is60 ventillatora megy szepen. ezek 0,2 Amper minimal aramfelveteluek es a minimumfordulatszam nem kevesebb mint 600. a 3pines ventik mennek, de kulon kell oket szabalyozni valamivel. a silent wings3 pwm es a noctua redux b9 nem indult el. semmilyen hutesi profillal.

    Mindenkinek köszönöm szépen az eddigi segítségét.

    majd meg jövök más kérdésekkel

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák