Új hozzászólás Aktív témák

  • hoffman_

    nagyúr

    válasz abridabri #35381 üzenetére

    azt gondoltam volna, hogy ha célirányos a levegő útja, akkor egy nyitott tető még ront(hat) is a helyzeten. úgy fest tévedtem.

    load tesztem jelenleg még nincs. idle tudom összehasonlítani sok méréssel. 23°C szobában volt 34-37°C között a négy mag. most 25-26°C környezeti hőmérsékletnél 40-47°C fok között mennek idle a magok, plusz 100-300rpm fordulatemelkedés van ventiken (alaplap szabályoz, kényelmes nekem egyszer belőni a bios-ban, mintsem csili-vili programokkal piszkálni).

    a plusz hőfok is zavar, de első sorban a megnövekedett zaj a gondom, így éjjel már zavaró. ebben az esetben elgondolkodom a Silent Wings 3 cserén (miután megnéztem a pasztázást). köszönöm a tipped. :R
    egyébként 870rpm szemben 780rpm-el is észrevehetően hangosabb. ennek okát nem teljesen értem. még az lehet, hogy belezavar a 3.5" HDD rezgése, ami eddig nem volt és összemosom a kettőt. mielőtt elköltök egy vagyont ventikre azért lelövöm a lemezt és megnézem úgy is :)

    Zwiebi:

    nyilván nem teljesen passzív, nem fogalmaztam pontosan, mert annyira nem lényges. azért, mert 1) eddig is több, mint elegendő volt 2) mert már évek óta a látványra fókuszálok, nem elsődlegesen teljesítményre és így tetszik. venti nékül. az alapfelvetés az volt, hogy nincs hatalmas különbség a két ház között (legalábbis azt feltételeztem) és a 350D teljesen néma volt, a Neo Micro ugyanazon feltételek mellett pedig valamiért nem az.

    [ Szerkesztve ]

    "The time you enjoy wasting is not wasted time."

Új hozzászólás Aktív témák