Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    még nem fényképeztem le, de a fekvő házban lévő chpset hűtőbe felülről belenyomkodtam, félig lelógva az eredeti hűtőről, 2 másikat, fejjel lefelé, egymás mellé.
    értehető legyen, így 2 chiphőtű talpát látom felülről.

    erre meg ráraktam egy nagy bordást , ezt már pasztázva. közben a passzív vga hűtőjébe is belenyomkodtam 2-t, és azok talpának is nekifordítottam egy téglalap alapú, nagybordásat. és a 2 un. nagybordás meg öszeér. a cpu hűtővel is. tehát minden borda össze van kötve.

    hihetetlen, de hatékonyan működik.... :DDD

    most még megy a scyteh sflex házventi, így a + bordáknak köszönhetően, terheletlen állapotban vga kb. -10-15 fok , chipset -20 fok. :K

    nah a tanácskérés:
    most van egy hungarocell fedlapom,ami meg van lékelve, hogy a hő gravitációs úton el tudjon távozni, a megfelelő helyen, és a tápbeszívást pedig megtöri hangtompítás végett. baromi jól működik. (persze az 1. képen fejjel lefelé van):

    de veszek majd egy zen-t, és az egész tetőnek egy rácsot, hálót szeretnék. a fém szúnyoghálónál ritkábbat, hogy a meleg levegő útját ne állja, de sűrűbbet, minhogy egy toll beleesen.
    lyukméret 3-5 * 3-5 mm, rácsvastagság 1-2 mm. nem találok sehol. fekete műanyag, vagy fém kéne...

    lelőhely 5let?

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák