Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    az egyik toronyból hiányoznak az alaplapi távtartók. lementem a pinyóban, mert a múltkori lomtalanításkor elfelejtettem, (vagyis lusta voltam), kidobni egy régi atx házat. gondoltam, megnézem a csavarokat, hátha jók. (merthogy spéci a rohadék: [link])

    de mivel benne volt egy zacsiban, gondoltam felviszem. aztán már jött is a csavarhúzó, csípőfogó, miegymás. hdd konzol kivág.
    után vettem csak a fényképezőt:

    miért kell ennek álló házank lennie? mi lenne, ha elfektetném? még egy rácsom is van, amit rá tudnék dolgozni.

    belekerülne egy microatx lap, igp-vel, E1200-al. singel chanel-es a lap, és pont van 1 giga 80-as ramom is. az nb-hez kellene + borda, de az megvan még múltkorról, pont hozzá való. cpu hűtő nincs. de egyszerűen ráteszek egy 2 kilós alubordát, azt fűtse fel vazze! hőcső? haggyámá'... :DDD
    tehát minden van itthon, ami egy újabb, totál halk géphez kell. még hozzá valóan telepített hhd is van, (a mostani ssd klón forrása). azt szokás szerint becsomagolom sok szivacsba, és csöndben lesz.

    egy baj van. mindhárom passzív tápom be van építve, (x460, 2*zen), és a lap valamiért egyik zen-emmel sem indult a végén. de van egy cooler master real power m620. jó kis modulásris. azzal megy. ki van próbálva. jönne belőle ki vagy 1 kábel.
    viszont ventis!
    itt kéne a segítség. ez a konfig szerintem a 80w-nál sosem fogyaztana többet. kivenném a ventit. az aktív hűtésű tápoknál van értelme, lehetősége kicsit bordákkal megmoddolni? vagy eleve nincs mihez bordát rögzíteni. a táp oldalát kivágom, és rácsot vagy hálót teszek rá.
    az elfektetett ház bal elejére kerülne. ott nyitnék a házon még, jól tudna szellőzni. bal hátul lenne a winyó kuckója az atx vs. microatx helyen. jobb felül meg elterülne a cpu passzív hűtője.

    tehát a táp.... :U
    az nem érkekel, ha esetleg a melegedés miatt kinyír bármit. nem kár semmiért. csak a lakást ne gyújtsa fel. és 3k-nál többet nema karok rá költeni a moddingra. (eseteleges munkadíjra gondolok, ha van szaki, aki 2 órát elvacakol vele, és az általam vitt bordákból, hővezető ragasztókból, pasztából tákol valamit. mert azért csak egy táp.)
    vagy van-e olyan távsegítség, hogy lebontom a tetőt, lefényképezem, sé valaki megmondja, hgoy mihez lehet fémes hűtőbordát tenni, és mihez nem érhet fém, mert leég, felrobban, megráz, stb...

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák