Új hozzászólás Aktív témák

  • bandiras2

    senior tag

    CPU uprade miatt szétborítottam a gépem, és beszereltem az új hűtést is, hőcsövesre váltottam.
    Ahoz h hozzáférjek, ki kellett szednem a VGA-t, és ez lett a szerencsém, mert láttam h beállt a portól a venti. Venti amúgyis kuka, mert a csapágyba is jutott. Nincs másik, de legyünk kreatívak. ;] szóval megoldottam. A torony tetején venti helye ki van alakítva, lemezből kialakított védőráccsal, de ez tapasztalatom szerint az ilyen védőrács csak a zajszintet emeli erősen a légszállítás helyett, szóval kreatív helyett brutális voltam, és egy békebeli drótvágó csípőfogóval pontot tettem az ügyre(most csak néhány alap szerszámhoz fértem hozzá). Azért reszelővel kicsit eldolgoztam, h ne legyen ANNYIRA veszélyes. Ígymarad. Kifelé kavarja a levegőt. A torony alján lévő venti korábbi kreálmány, az szív, gond nem volt vele, de a kókány kábelt kevésbé kókányra cseréltem, és kapott egy csatlakozót is, mert eddig fixre volt kötve. Mindkét venti a torony tetején megtalálható VIDEOTON mintájú kistrafóból kapja az áramot. A végén a légáramlás optimalizálása végett Duct Tape módon beragasztottam a feleslegesen tátongó lyukat a gép elején, és a vágásból visszamaradt rést a tetején(eredetileg nem lehetett levenni csak az egyik oldalát ;] ) Na akkor a képek:

    [Valami P2 venti belehajtva. Tart rendesen.]
    [torony olala belülről]
    [lemeztelenítve]
    [megventillátorozva]
    [A téma a lábaim előtt hever]
    Az USB kivezetések már be vannak készítve a kilépési helyükre, ott van némi nyílás reszelve nekik, hogy kényelmesen kiférjenek.
    [duct tape wizzardy]

    [ Szerkesztve ]

    A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Freedmann

Új hozzászólás Aktív témák