Új hozzászólás Aktív témák

  • SaNyEe

    aktív tag

    ZetorGumi ajánlására ide is duplikálom a postom a Modding és elektronikai kérdéses tócsniból:

    Hi,
    Szereztem egy vén házat és elkezdtem belőle egy számomra megfelelő méretű ITX méretűt ekézni. A fémmunkával semmi gondom nincs, az kész.
    Van egy előlapja is a háznak, itt kezdődik a bajom
    A ház magasságának 1/3-tól megszabadultam és a felső kétharmad része megmaradt. a Probléma, hogy 3db 5,25"-es és 2db 3,5"-es front panelje van ami nekem egyáltalán nem kell .. egy 5,25"-es drive bay kivételével.
    Ezeket szeretném eltűntetni.
    A hát frontrésze felülről nézve enyhén ívelt, ez nem tudom mennyiben nehezíti a melót, de ilyen íves végeredményt szeretnék látni az egész elülső részen.
    Több dolog is megfordult a fejemben aztán lehet teljesen vakvágányon járok, szóval pls help a szerencsétlennek aki csak vassal dógzott eddig..
    - Gondoltam először arra, hogy berakni a takarólemezeit a meghajtóhelyeknek és rögzíteni, majd gittelni kéne az egészet (sosem dolgoztam gittel, de gondolom nem 1 - 1,5cm mély szakadékok eltűntetésére találták ki ráadásul nagy összefüggő felületen )
    - A levágott 1/3 részből egy nagyjából megfelelő méretű és formájú részt kivenni és valamilyen módszerrel rögzíteni a helyre majd gittelni az egész front részt.
    - Egyebet nem tudok mondani, mondjátok meg mi lenne a megfelelő
    Egy gittelési DIY-t kaphatnék múanyag felületekre?

    -- end of transmission --

Új hozzászólás Aktív témák