Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz FatalEror #27770 üzenetére

    próbálam számolgatnia w-okat, de a q9550 nem biztos, hgyo sokkal többet fogyazt így kis + fesszel, mint a tegnapi tesztbena q6600. és a hűtők felépítéséből kifolyólag sem biztos, hogy a kb. 3x nehezebb hűtő többet tudna, mint az új.
    én pont a nagy hűtőt nézegetve, tanulmányozva, előnyöket megtartva, hibákat eldobva jutottam el a kis aluprofilok ötletéig.
    és ezt akaorm vissazhízlani az eredeti méret környékére, de már 2-3x-os hatékonysággal, lényegesen könnyebb szerelhetőséggel.
    ja, és nem szétszerelem atomjaira, hanem berakom egy dobozba, és elviszem. (márha kapok ugye olyat is...

    doboz.

    köszi, de doboz túrkálos javaslatból kaptam. meg üzletet is....

    olyan kell, amit a neten megnézek, látom a pontos méretét, van cikkszáma, odamegyek, kifizetem, elhozom. és 10-20-100 db, akárhány db egyforma.
    nem találomra szeretnék keresgélni.
    tegnap este böngésztem. ez sem olyan egyszerű ám. 20x20x20 közeli méret vlamiért nem létezik. legalább az egyik méret 30, a másik 15, meg ilyenek.
    a végén még ezt is gyártok magamnak.

    az elmúlt idősazak tapasztalata, hogy a sokadik 1xrű dolgot nem kapom meg, amit akár több 100%-os haszonnal lehetne gyártani és árulni. nincs. és akkor meg a nyavajgás, hogy nincs megrendelés.
    pegdig 1xrű: olyat kell csinálni, ami nincs. ehelyett mindenki szolgáltani akar, (nem termelni), vagy olyat gyártani, ami már amúgy is hegyekben áll.
    itt ez a doboz. nagyobb van 190 ft-ért. ha lenne a méretemben, ami kisebb, és azt mondanák itt van 450-ért, azonnal vennék pár db-ot. de nincs....
    biztos ehhez is drága a szerszám. de akkor fokozatmentesen állíthatót kell megvenni. 1x...
    a postán amikor mentem dobozt nézni, a pali ott vett előttem egy kis üveg vacakhoz egy nagy dobozt, mert a 2 közt nem volt méret. vicc....
    :(( :(((

    de most tényleg pihentetem a témát pár napig, mert már magamnak is kezdek unalmassá válni..... :)
    inkább melózom kicsist. (és kipucolom a légkondit, mire jön a lehűlés..) :DDD

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák