Új hozzászólás Aktív témák

  • szacsee

    nagyúr

    válasz szab.tam #33313 üzenetére

    Néztem a rajzot esély van rá, hogy működjön.
    Milyen átmérőjű csővel dolgoztok?
    Viszont ha elfogadtok egy jó tanácsot és nem akartok rossz szájízzel Jézuskához menni, akkor ezen a képen a felső kihúzószerszám kúpos felét és a felső részét, ahol még 6mm-es polírozzátok úgy fel, hogy ragyogjon, mint a tücsök segge. :DDD
    Ugyanez vonatkozik az alsó szerszám rádiuszára és a 2-2,5mm-es részre, ami biztos kevés lesz szerintem.
    (nem hajlítógépen vagyok, de ott is számolni kell egyoldalas hajtásnál hajtás vastagságra, itt meg ugye szerszám mivolta végett nyúlhat is az anyag... szóval macko20 rajzán a felső sor szerintem 2mm-es kihúzás lesz, a második sorral pedig 2,5-2,8mm, de nincs kizárva a 3 sem. Kisebb a perem persze nem lesz ennyi, de az anyag az szeretné magának kényelmesen... majd kiderül, ha szorul a szerszám az "alsó" holtpont felé, vagy mikor húznátok ki.
    Csőjátmérőt majd azért írjatok... tudom 6-os, de ugye azok a szemét tizedek is szívathatják az embert. :DDD

    Spiler125: Nem a megmunkálás minőségével van gond, hanem sajnos ez a szemét alu ilyen. Ha nincs polír olyan, mintha satuba tennéd úgy megfeszül, szorul, vagy leszakad a "szoknyája". Azt mondjuk szab.tam-ék is meg tudják csinálni, ha van valami épkézláb fúrógépük és polírpasztájuk.
    Mindenképp az alsón érdemes variállni, mert Neked is egyszerűbb és nem kell utómunkázni vele (felhúzás tetejénél (ami alsó szerszámnak pont az alja), ha leszúrod hosszabban 1mm-en nem fog múlni, hogy nincs felpolírozva a vége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák