Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz macko20 #46028 üzenetére

    Nekem is így van a vidéki műhelyemben egy gagyi "piacos" akksis géppel már vagy 2 éve, ez most csak a pesti "műhelyben" újdonság, azért gondoltam, hogy megmutatom. Ráadásul ami ott van az olyan, hogy akksiról és töltőről is tud üzemelni. Azért gondolkodtam el ennek a továbbfejlesztésén is, mert szerintem praktikus. Bár van még hova fejlődnöm fúró-gányolásból (és öngyilkossági hajlamból). :DDD

    (#46031) szab.tam: ez vajon melyik okos kicsi kínainak jutott eszébe, hogy ha már ott van a földelésnek a hely mégse vezessék ki?

    (#46035) tatabike: nekem a 12V-os ventik még 19V-ról megküldve sem tolnak sok levegőt. Na jó ezek ilyen kukázott vackok. Csak kipróbáltam pár másodpercig, hogy mit pörögnek magasabb feszültségen, sokáig nem bírnák. Amit 12-14V-on tudnak az meg kevés ilyen célra. Be kell szereznem pár új ventit. :K Egyébként az általad vázolt megoldás "szakszerűen" összefoglalva. Nincs rá szükségünk csak szembe jött velem amikor kerestem a mi tavalyi barkácsolásunkat Texasban unokatestvéreméknél, mert fenn volt neten a kép. Végül nem találtam meg, de valami ilyesmit hoztunk össze szobai állóventilátorok fejeiből.

    (#46027) daa-raa: köszi a takarítást, már magam is akartam szólni, de egyet kihagytál (#46021) Kernel. :P

Új hozzászólás Aktív témák