Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz megema #57786 üzenetére

    Nekem az a tapasztalatom a vezetékkeresőkkel, hogy szart sem érnek, nem megbízhatóak. Állítható az érzékenysége, így vagy fals jelzést ad, vagy nem jelez a tuti biztos helyen.

    Egy kábelt a fal bármelyik oldalán lehet vinni és a fal bármelyik oldalán el tudod helyezni. Korántsem biztos, hogy a kábel és a kötődoboz is azonos oldalon vannak.

    Továbbá ha a kötődobozhoz nem férsz hozzá, akkor sem lesz jobb a helyzet, ha tudod, hogy ott van. Mit csinálsz? Kivésed a falat?

    A kötődobozt meg lehet találni a festés alatt, csak kocogtasd meg a falat. Egy tiszta csavarhúzó nyele erre kiválóan alkalmas. :K Ha megvan a vezeték másik vége, zárd rövidre az árnyékolást a szállal, az egyik végén meg műszerrel végzel szakadásvizsgálatot. Ha megbizonyosodtál arról, hogy a megfelelő koaxot találtad meg, használd behúzókábelnek az UTP-nek.

    Amúgy ha már UTP, akkor alternatívának adja magát a wifi, vagy a powerline adapterek. Nem kimondottan barkács megoldás, de megoldás. :U

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák