Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz KillHates #65917 üzenetére

    Nem igénytelen az, csak a másik odalt is be kell vágni, hogy a fűrész kilépő éle ne szakítsa a fát. Az igénytelen a dekopírfűrész, de egy jó lappal az is szépen dolgozik.
    És a kerékkel sokra nem megy, a képek alapján a pánt felőli oldal is lóg, az egész ajtólapot kellene megemelni, vagy levágni az aljából.
    Amúgy az alátétes trükk működik, egészen addig halmozhatóak az alátétek, amíg kb 1 centi benne van a pánt csapjából az ajtólapon lévő ellendarabban.
    Amúgy a pánt jó eséllyel egy laposvas, ami bele van ütve a fába és két szöggel megakasztva. Átfúrnám a pánt magasságában az ajtólapot és a tokot is és kapupántcsavarral, menetes szárral összehúznám, ez vastagabb, nem vágna magának utat a fában és tartaná a pántot.

    Levételhez meg kell egy pajszer, meg egy darab deszka: deszka lefektet, rá a pajszer és mint a mérleghinta, leemelni az ajtólapot a pántról. Két ember kényelmesen megoldja: egyik támasztja a lapot, hogy el ne dőljön, a másik tapossa a pajszert.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák