Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Szeretnék egy jó alaposat gányolni-taknyolni. :D

    Van nálam egy régi-új notebook (pár éves használt üzleti gép), aminek a fedlapja nem tetszik (látszanak is már rajta az évek, meg gyűjti az ujjlenyomatokat). Gondoltam lematricázom, de nem tudom milyet lenne érdemes vennem. Magam vágnám ki a megfelelő méretet. A népszerű gépekre (MacBook, Dell XPS, stb) simán lehet méretre vágott un. "de-brand" matricákat (fóliát, ha úgy tetszik) venni, de ehhez esélytelen (kerestem is).

    A kijelző védelme érdekében a hajszárítóval rámelegítős megoldásokat most hagynám. A kijelző (illetve az azt fedő üveg) ragasztva van a keretre, szóval nem tudom csak úgy lekapni a művelethez (az túl egyszerű és tartós megoldás lenne).

    Ötetek? Milyet érdemes vennem, ami azért a mérsékelt (heti 1-2 alkalommal táskba dugós) cipelést még elbírja? Elsősorban valamilyen matt fémhatású bevonatban gondolkodom (a fedlap fekete, a gép belseje meg matt fém (alu-magnézium).

    Mivel fenntartom a jogot, hogy az első próbálkozást el fogom cseszni, kicsit több alapanyagot vennék, mint ami egy nekifutásra elég (ha mégis sikerül, legalább lesz tartalékban ha kopás miatt cserélni kell).

Új hozzászólás Aktív témák