Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    veterán

    Mindenkinek egyben válaszolnék mert kb ugyanaz a kérdés. :)
    A készítés előtti napon rántott Hekket ettünk, mindegyik hasüregében volt egy félujjnyi valami húsdarab amit én kiszedtem. Kinézetre olyan volt mint az úszóhólyag, csak tömör volt.
    Na az ment az üvegbe rá meg fél liter langyos víz. Kellett egy pár nap mire beindult, bár az első legyek tán a negyedik napon jelentek meg, most meg percenként meggy bele 3-4, néha több.
    Egy méteren belüli távolság esetén érezhető, hogy nem Rózsa illata van. :D
    A meleg takonnyal beragasztott csődarab csak alulról van kifúrva. kb 8-as fúróval.
    Lehet venni a gyári Red Top légyfogóhoz való gyári Pongo csaliport is, ami szárított és porrá őrölt rothadó hal, kétezer valahány száz forintért. És igen a gyárinak is ütős szaga volt.
    Nekem ez a házi kivitel is hatásos, és olcsó.

    Elméletileg darázzsal is működhet, bár akkor tuti valami édes csali kell bele.

    [ Szerkesztve ]

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák