Új hozzászólás Aktív témák

  • Dani_kp

    őstag

    válasz 4ron #79319 üzenetére

    Szia.

    Személyen tapasztalatom egy ilyennel van. Minőségibbnek hat ez az obis lux, mint az a hyundai.
    Ennek fém a tokmány része, annyira nem "üt" a tengelye sem, de egy normális minőségű bit fejjel még annyira sem fog látszódni a holtjátéka.
    Mi apósomnak vettünk egy ilyet ajándékba, meg hozzá milwaukee shockwave bit fejet, Ő nagyon dicsérte, imádja használni, a halózatis gépet már csak tégla, vályog falhoz veszi elő, minden mást ezzel csinál. Részemről egy "hátránya" van, hogy kissé nehéz, de remélhetőleg azért mert van benne anyag :)) .
    Nekem parkiside gépem van/volt egy pár, aldis még workzone fajta, illetve melóban egy hikoki gyorstokmányos gép van, faternak pedig egy 4-5 éves B&D.

    Elég sokat nyüstöltem mindent, ha sorrendet kellene állítanom, akkor:
    1. Hikoki (mondjuk egy 50-60k. volt két akkuval, töltővel)
    2. Lux power systemes gép
    3. Lidl-ös gépek
    4. B&D
    5. Workzone

    Nyilván ez szubjektív vélemény, de én a luxra voksolok. Ahhoz bármikor tud venni akkut, illetve később más gépet is hozzá, ahhoz is van sarokcsiszoló, fúrókalapács is...stb.
    Munkatársam szintén egy ilyet lux gépet vett, csak sarokcsiszolót, 4 Ah-s akkuval. Pontos, nem üt, nem ráz nagyon elégedett vele, Ő burkoláshoz használja, csempét, járólapot vágni. Illetve gyémánt körkivágóval a vízvezeték kiállásásokat kivágni.

    Sorry, ha hosszúra sikeredett a mondanivalóm. :B

    Ui.: Ismerős Obi-ban raktáros, azt mondta náluk is pofon egyszerű a garanciás ügyintézés, ha olyan baja van akkor automatikusan kicserélik egy újra.

    [ Szerkesztve ]

    https://ingatlan.com/33821564

Új hozzászólás Aktív témák