Új hozzászólás Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz PROTRON #83296 üzenetére

    Igen, gondoltam én is rá, de nem írtam le rögtön :DDD hogy a végén egy dedikált (nem a megszokott Schuko F type, hanem mondjuk olyan ami az asztali PC tápoknál is használatos) csatlakozó villamos szempontból ugyanúgy toldás mint egymásba fűzni őket; csak jobban néz ki. Lehetne persze ipari 1 fázisú csatlakozó is, de az már elég nagy, úgyhogy helyette valami más, rögzíthető változat.

    Az esetek túlnyomó részében (gyakorlatilag mindig) egyébként így vannak elrendezve; kétszer 4, meg ezen felül 2 (vagy 3) asztal között simán tudna egymásba csúszó energiasínes megoldás lenni, ha kialakítható. Persze ekkor az asztalokat oldható módon de stabilan egymáshoz kell rögzíteni, de ez megoldható.

    Padlódoboz sajnos nem megoldható. Most éppen egyébként lépésálló kábelcsatorna a jobb felső sarokban van, meg középen az asztalsorok között megy egy végig, és kis powercube-okat tettünk az asztalokra, ami "does the job", de ennél valami elegánsabb lenne jó.
    Energiaoszlop a fancy, de nem fogadná azt a jelenlegi asztal... sima, kulturált asztallapra való vagy az asztallap élére rögzíthető elosztó lesz a járható út.

    Az utolsó gondolattal egyetértek, de sajnos jelenleg ikeás asztalok vannak, mert a büdzsé megléte és a jóváhagyás a költésre két külön dolog.

    Sejtettem egyébként hogy túl sok egymásnak ellentmondó igény van, de egy próbát megért a dolog :R

    A vége lehet hogy az lesz hogy az asztali elosztó betápja egy kötődobozban lesz az asztal alatt (abban nyitható wago, vagy csoki), és az egyes asztalokhoz különböző (a fali dugaljtól mért megfelelő) hosszúságú kábeleket vágunk, és vagy tálca, vagy fali, nyitható fedeles kábelcsatorna lesz az asztalok alatt amikben elvezetgetjük. Átrendezés esetén egy fél nap melóval végülis átkötözgethető.

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Új hozzászólás Aktív témák