Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz fero02 #16596 üzenetére

    Dehogy érted. :) A DiY hangszórógyártás nem "maszek dolog". Nekem olyanom valóban nincs. Ellenben legalább 30-35 saját hangszórótervem van, és az elmúlt tíz évben több ezer hangszórót mértem meg, legalább 20 hangváltót méreteztem adott hangsugárzókhoz, és 3 saját hangsugárzótervet készítettem, nem beszélve a javításokról, és az egyéb fórumos segítségekről, aminek nyomán magyarországi hangsugárzókkal kapcsolatos témákban nagyjából 33-38 000 hozzászólásom van.
    Szerintem akkor folytathatjuk, ha ennek a töredékét sikerült elérni. :)
    Vagy a kedvenc kérdésem szerint akkor, ha képes vagy leírni egy hangsugárzó dinamikus viselkedésének mérési és elemzési-értékelési módszereit a hatályos szabványok vonatkozó rendelkezéseivel együtt.

    Más az indokolatlan és kéretlen reklám, amit tőled olvashatunk, és más a hangszórók valós képességinek értékelése. Én sosem reklámoztam, mindig csak adott kérdésre és problémára adtam meg a választ.

    Jól írtad, valóban nekem semmi közöm a H2000-hez, sosem voltam velük semmiféle üzleti kapcsolatban. És most sem vagyok.

    (#16597) Turbina33
    Ez mindig teljesen nyilvános volt. :) Szívesen közzéteszem az eddig elért eredményeimet, csak legyen kapacitás elolvasni.

    (#16599) Turbina33
    Annak a hangszórónak emlékeim szerint mindegy, hogy mennyit változik. Semmi nem tud segíteni rajta. :)

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák