Új hozzászólás Aktív témák

  • shalafi66

    veterán

    válasz biker #4508 üzenetére

    Azért eléggé unalmas vagy. :) Hiszen, eljutottunk arra a pontra, ahol a újfent tények beszélnek helyettem, és ezzel azt hiszem minden felsorolt csacsiságodra választ is adok. Természetesen nem azért rossz a hangszóró, mert kínai, hanem azért mert gyakrolatilag teljesen mindegy nekik, mit gyártanak, úgyis el tudják adni amíg vannak olyan hozzáállású emberek, mint Te, és megveszik gondolkodás nélkül.
    Tegyük hozzá, hogy természetesen képes vagyok eldönteni egy mérésről, hogy jó-e vagy sem. Adott esetben is így történt. Látom az elkövetett hibákat, de mivel ismerem a T-S modellt is, tudom, hogy befolyásolja-e a kapott eredményeket az a hiba, vagy sem. Egyszer már elmagyaráztam neked, úgy tűnik nem emlékszel rá. :( Pedig a hibáink azért vannak, hogy tanuljunk belőlük. Optimális esetben.
    Tehát adott néhány hangszóró, ami nevezetesen egy naaaaaaaaaagyonnagy :D kínai gyárból jön, és gyakorlatilag egyik sem nevezhető igazán hangszóónak, még akkor sem, ha eltekintünk az apró, itt-ott 50%-os gyártási szórástól. :D Szép az élet.

    SS6N "gyártói": [link] valós mért: [link]

    B3S szerintük: [link] illetve valójában: [link]

    F6 náluk: [link] ehhez képest: [link]

    Meddig folytassam a sort? :D

    Még egy utolsó, vagyis kettő.

    B4N, pagrus mérése [link] illetve amilyennek lennie kellett volna: [link]

    W6 saját [link] gyári: [link]

    Szerinem ennyiből már a vak is látná lassan, vagy kitapogatná, hogy amiről írok, sajnos igaz, és ezek után még szomorúbb, hogy egy időben elég sokan a Távol-Keletet tekintették az ígéret földjének, és oda száműzték a nagy mennyiségű gyártásaikat. Szerencsére mára már a legtöbbjüknek megjött az esze (vagy túl sok negatív tapasztalat érte őket, pl. reverse engineering), mostanában inkább odahaza erősítenek a gazdaságon, ha tudnak. :D

    [ Szerkesztve ]

    12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25

Új hozzászólás Aktív témák