Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz stigma #4680 üzenetére

    Köszönöm a hasznos tanácsokat, meg a dicséretet is. Bocsi, én is elfoglalt vagyok délutánonként, így reggel/délelőtt, meg ilyenkor, késő este tudok kicsit gépezni. (Olvasni azért tudom mobilról)

    Az a helyzet, hogy hathatós segítséget, meg tippeket kaptam más csoportokból is, szóval nem csak az én érdemem, hanem az egész közösségé.
    Egyébként, biztos lesz még kérdésem, főleg a szoftverek kapcsán, lévén ilyet még sosem csináltam.

    A hardvert meg gyakorlatilag bazári áron sikerült összeszednem. SSD-ből ez volt a legkisebb, és csak egy picit volt olcsóbb a használt 16GB-s. Nincs tervem a fennmaradó pár gigára, de mehet a levesbe. A HTPC-ben 64GB van az LE alá. Akkor már pityereghetnék azon is.
    Igaz, eredetileg Win10 volt alatta, de még oda is sok volt.

    325v2 Neked TM alatt mit mutatott letöltésben? Nekem ez a 2. Zyxelem, plusz havernál van egy 326, és egyik sem nagyon merészkedik 10-12MBs fölé letöltésben.
    Ellenben, másik topikban 40MBs körül beszélték a felső határt. Nekem olyan sosem volt.

    Tápra egyelőre visszapasszolták a labdát. Megkérdeztem, mit kér érte, és egy "not sure - what would you offer" volt a válasz.
    Mindegy, megvárom most már a licit végét, csak megint pont melóban leszek.
    Szóval, a hétvégére úgy néz ki, nem áll össze a rendszer, de ha minden egyben van, azt hiszem, jönnék még zavarkolódni kicsit :B

Új hozzászólás Aktív témák